Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Abordatge psicològic en els trastorns relacionats amb l’ús de la cocaïna i altres substàncies


Els residents de Psiquiatria, Psicologia Clínica i Infermeria en Salut Mental que realitzen la seva formació a l’Hospital Universitario Institut Pere Mata (HUIPM) porten a terme a la Unitat Docent un Programa de Formació Multiprofessional que dura des d’octubre fins a juny. Les sessions les imparteixen professionals interns o externs amb àmplia experiència clínica.

Dins aquest programa, considerem fonamental que rebin una visió multidisciplinar de tots els temes que s’aborden. Per aquest motiu, i continuant amb els trastorns relacionats amb l’ús de la cocaïna i altres estimulants, aquesta setmana Núria Sánchez, psicòloga adjunta de la Unitat de Patologia Dual de l’HUIPM, presentarà la sessió “Abordatge psicològic en els trastorns relacionats amb l’ús de la cocaïna i altres substàncies estimulants”.

Durant la sessió s’aprofondirà en aspectes com las característiques de les conductes addictives (ús, abús i dependència), models de vulnerabilitat, factors psicològics de risc, entrevista motivacional i estadis del canvi i models d’intervenció psicològica tant a nivell individual com grupal.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES