Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Resident de l'Hospital Regional Universitari de Màlaga realitza la rotació externa a l'HUIPM


Durant aquest últim any, el nombre de residents d'altres centres que han sol·licitat fer estades formatives a l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) ha augmentat de forma significativa. Durant aquest temps, els especialistes en formació poden ampliar els seus coneixements en alguna àrea específica, participant activament en l'activitat assistencial i docent que es desenvolupa al nostre Centre.

Una de les residents que està rotant actualment amb nosaltres a la Unitat de Crisi d'Adolescents, és Mª Dolores Gómez Valero l'HRU de Màlaga que ha valorat així la seva estada amb nosaltres:

1.- Per què vas triar el nostre hospital per fer la rotació externa?
Em semblava interessant veure com es treballa en altres hospitals i en particular volia ampliar els meus coneixements en l'àrea infantil i juvenil. Em van comentar, que l’Hospital Universitari Institut Pere Mata comptava amb una Unitat de Crisi d'Adolescents (UCA) que no existeix en l'hospital on jo estic fent la residència (HRU Màlaga), així que vaig decidir demanar-lo.

2.- Quins han estat els punts forts de la teva formació?
Per a mi, en particular, el fet de poder realitzar un seguiment del tractament psicoterapèutic intensiu que es realitza a la UCA; tant amb els adolescents com amb les seves famílies, a nivell individual i grupal, ja que es tracta d'una unitat d'hospitalització.
També vull destacar la tasca terapèutica que realitzen tots els professionals que treballen a la unitat: el treball en equip, la coordinació entre dispositius, el bon vincle que estableixen amb els usuaris...
 
3.- Aconsellaries aquesta experiència a altres potencials residents?
Si els interessa aprofundir en l'àrea infantojuvenil sí, pot ser molt enriquidor per la intensitat i la freqüència de les intervencions que podran veure durant el temps que duri la seva rotació.
 
4.- Quins són els teus projectes quan acabis la residència?
Exercir com a especialista en Psicologia Clínica i per descomptat seguir formant-me.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES