Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Sanitat modifica el sistema d'adjudicació de places per a la formació sanitària especialitzada


El Ministeri de Sanitat ha publicat la Resolució per la qual es convoquen els actes d'adjudicació de places de Formació Sanitària Especialitzada 2021.

Aquest document estableix un nou procediment per a l'adjudicació de places, que es basa en un model de franges de dates en què els futurs residents han d'inscriure telemàticament un llistat amb les seves preferències a l'hora de triar plaça. Finalitzat aquest període d'inscripció la Direcció d'Ordenació Professional publicarà un document amb la relació de places adjudicades.

El termini de sol·licitud per als Metges Interns Residents (MIR) serà entre el 26 de maig i el 16 de juny. Aquest procés serà exclusivament telemàtic, malgrat les queixes de molts col·lectius mèdics. La publicació de places assignades es farà el 17 de juny.
 
Aquest nou procediment afectarà també els Psicòlegs Interns Residents (PIR) que efectuaran la sol·licitud de plaça del 20 de maig al 10 de juny, amb la publicació d'adjudicacions  l’11 de juny.

En el cas dels Infermers Interns Residents (IIR) el període de presentació de sol·licitud serà del 24 de maig al 14 de juny i la data d'adjudicació un dia després.

L'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) oferta aquest any 3 places de Psiquiatria, 4 places de Psicologia Clínica i 3 places d'Infermeria en Salut Mental.

El Ministeri de Sanitat ha fixat els dies 29 i 30 de juny per a la incorporació dels nous residents a les Unitats Docents.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES