Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Docència de residents

 
L’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) està acreditat pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social per formar especialistes en Psiquiatria, Psiquiatría Infantil i de l'Adolescència, Psicologia Clínica i Infermeria en Salut Mental a través de programes de residència. Aquesta docència s’organitza al voltant d’una important activitat assistencial, docent i de recerca.
 
Vols realitzar la residència amb nosaltres?. En aquesta pàgina pots trobar  molta informació. Si en necessites més pots demanar-la a través de:
 
- Correu electrònic: docencia@peremata.com  
- Instagram:
 
 

La Unitat Docent de l'HUIPM està acreditada com a Unitat Docent Multiprofessional (UDM):
 
   
 
 
       
 
 
L'HUIPM col·labora, mitjançant convenis, amb altres entitats del nostre territori en la formació de residents de medicina familiar i comunitària (MIR i IIR), pediatria (MIR i IIR), neurologia (MIR) i medicina del treball (MIR), amb l’objectiu que assoleixin una formació completa en Salut Mental.
 
Cada any residents externs, tant nacionals com estrangers (MIR, PIR i IIR) realitzen estades formatives en el nostre centre amb l'objectiu d'ampliar coneixements dins del seu programa formatiu.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES