Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Docència de Residents. Fundació Pere Mata: xarxa social de salut mental

 
Els residents de Psiquiatria, Psicologia Clínica i Infermeria en Salut Mental de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) van assistir, dins el Programa de Formació Multiprofessional 2020-2021, a la sessió "Fundació Pere Mata (FPM): xarxa social de salut mental".
 
Aquestes conferències s'han organitzat per parlar del canvi de model en l'atenció a les persones amb problemes de Salut Mental que s'ha produït en les últimes dècades i que té com a objectiu mantenir la persona afecta dins del seu propi entorn social (model biopsicosocial). Per a això ha estat necessari el desenvolupament d'una xarxa comunitària de recursos socials tant d'habitatge com laborals i tutelars.
 
La primera sessió, realitzada per Ivan García i Mamen Alfara, es va centrar en presentar els recursos laborals gestionats per FPM (Servei Prelaboral, Unitat de Suport a l'Atenció Professional, Centre Especial de Treball i Inserció a Empresa Ordinària) que tenen per objectiu facilitar l’adaptació i la capacitació de cada persona usuària mitjançant un projecte d'integració sociolaboral que ofereixi la possibilitat d'accedir al món laboral a través d'un acompanyament individualitzat.
Per finalitzar, es va obrir un debat amb els assistents en què aquests van poder presentar els seus dubtes i intercanviar impressions i experiències amb els ponents.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES