Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Rotació PIR a Argentina

 
La Sra. Izaskun Davalillo, resident de Psicologia Clínica de 3r any de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, actualment està fent la rotació externa a l’Argentina durant un període de tres mesos, dins el Programa de Formació que aquest hospital ofereix als seus residents.
 
Aquesta estada s’està portant a terme a Ditem, un Centre de Dia de Buenos Aires on es treballa en àmbit grupal des de l’orientació de psicoanàlisi multifamiliar, creada pel Dr. Jorge García Badaracco.
 
En aquestes sessions hi participen el pacient identificat i la seva família, entenent el problema com una alteració de les relacions i de l'entorn, i no del pacient.
 
El Centre està [Àncora]  obert de les 14 a les 18 hores cada dia i els dijous fins les 23 hores, espai en què hi ha un grup obert a la comunitat, on hi pot anar qualsevol persona, encara que no sigui pacient del centre.
 
A més d’aquestes activitats, els residents es desplacen a diferents hospitals on es fan grups multifamiliars: l’Hospital Braulio Aurelio Moyano (psiquiàtric de dones) i l’Hospital de nens i nenes Dr. Ricardo Gutierrez.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES