Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

En temps de Covid19 hem d’innovar: sessió formativa online de #MIR #PIR #IIR

 
El passat mes de març la Unitat Docent Multiprofessional (UDM) de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat davant la crisi de la COVID-19, va suspendre les sessions formatives presencials que realitzaven els residents de Psiquiatria, Psicologia Clínica i Infermeria en Salut Mental del nostre centre.
 
Aquesta setmana es reiniciaran de forma telemàtica en un nou format adaptat, amb periodicitat quinzenal, on es farà una sessió d’una hora i mitja de durada amb un expert seguida de dues hores de supervisió de casos clínics.
 
Aquest dijous 30 d’abril el Dr. Samuel Pombo, psiquiatre adjunt de la Clínica Psiquiàtrica Universitària de l’HUIPM, presentarà la sessió  “Pacient amb addicció a opiacis: del trastorn primari al secundari”. Durant aquesta sessió s’abordaran, des de la perspectiva de Psiquiatria, aspectes teòrics i pràctics de l’àmbit clínic, l’abordatge terapèutic dels trastorns relacionats amb el consum d'opioides i la comorbiditat psiquiàtrica associada.
 
Des de la UDM volem donar-vos les gràcies a tots per la vostra col·laboració i disponibilitat a adaptar-vos en aquesta nova situació.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES