Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

25è aniversari de la Residència de Cerdanyola

 
A la Residència Assistida, Centre de Dia i Casal de la Gent Gran de Cerdanyola del Vallès, gestionada per Pere Mata Social S.A., hem complert 25 anys! I amb aquest motiu, la setmana del 20 al 25 de novembre ha sigut rebuda d’una forma molt especial, doncs vam poder gaudir de tota una programació plena d’activitats i actuacions diferents i variades que van ser acollides amb molta alegria per part de tothom que hi va participar.
 
Vam iniciar la celebració amb l’ exhibició del grup de gimnàstica del Casal de Gent gran i vam seguir tota la setmana gaudint de les actuacions dels diferents grups del Casal de gent gran: sevillanes, ball en línia i Coral La Pedrera.
 
Aquest any també vam realitzar un Bingo molt especial, doncs el vam poder compartir amb un grup molt nombrós de nois i noies de 4at de la ESO de l’ INS Jaume Mimó, de la mateixa població. Les cares de felicitat, l’ alegria, les bromes, tot l’ambient que es va viure amb aquesta activitat intergeneracional va ser molt, molt especial.
 
Divendres va ser un dels dies principals de festa amb la fantàstica actuació del nostre company i músic Albert Show al matí i a la tarda es va poder gaudir de la tradicional xocolatada acompanyada dels pastissos que s’havien presentat al Concurs, melindros. La tarda va estar amenitzada per la Coral del Casal de Gent Gran. La xocolatada es va repartir també per totes les plantes de manera que va ser el berenar especial per a tots els residents i usuaris/es del centre de dia.
 
La gran festa va ser dissabte 25 que va ser inaugurada a càrrec de la nostra Directora la Sra. Olga Villalba. Al matí vam tenir les actuacions del tenor José Alberto Aznar i del grup Playback Show MiR.  Al migdia es va oferir a tots els presents el PICA-PICA de l’Aniversari, així com els nostres usuaris van gaudir també d’un dinar especial amb aperitiu.
 
La tarda es va iniciar amb l’ exhibició de balls llatins a càrrec de l’Escola de Gracia Seijo i el fi de festa va ser a càrrec del Duo Jordi Moncayo i la seva companya Sandra.
 
En aquesta jornada tan especial vam comptar amb el suport dels responsables de Pere Mata Social, el Sr. Enric Cardús (Gerent) i el Sr. Benjamí Nus (Director tècnic). Així com també vam rebre la visita de l’ Alcalde de Cerdanyola el Sr. Carlos Cordón i altres membres del Consistori.
 
El nostre més sincer agraïment a tothom que va fer possible que aquest dia fos del tot inoblidable. I PER MOLTS ANYS!!
 
 
 
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES