Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Dia Internacional de l'Alzheimer

Demà 21 de setembre, se celebra el Dia Mundial de l'Alzheimer sota el lema "ConCiència Social". El propòsit d'aquesta commemoració és donar a conèixer la malaltia i difondre informació, demanant el suport i la solidaritat de la població en general, d'institucions i d'organismes oficials.
 
Per aquest motiu, els usuaris de la Unitat de Psicogeriatria i els usuaris del Centre Sociosanitari Monterols, ho volen commemorar amb una activitat conjunta que consisteix en una caminada.
 
Els usuaris de les dues Unitats ubicades en l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, es van trobar el dia 17 de setembre en els jardins de la Unitat de Psicogeriatria com a punt d'inici de l'acte. Allà van poder gaudir d'un refresc, descans amb música i després van fer una caminada pels jardins del nostre recinte hospitalari.
 
Segons la Organització Mundial de la Salut l'Alzheimer representa el 70% dels casos de demència.

Més d'un milió de persones pateixen alzheimer en España. La malaltia afecta el 5-7% de les persones de més de seixanta-cinc anys.

És la causa d'invalidesa, dependència i mortalitat més freqüent en la gent gran. A més si tenim en compte l'envelliment de la població i el futur increment de persones majors de 80 anys, es preveu que el nombre de malalts es dupliqui en 2020 i que es tripliqui en 2050.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES