Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Segones jornades UFTEA de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona

El passat 18 de desembre, van tenir lloc les segones Jornades de Treball de les UFTEA de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona que en aquesta edició van estar centrades en la temàtica ‘’Adolescència i Autisme: reptes i dificultats en la construcció de la identitat’’.
 
La jornada va tenir lloc a les instal·lacions de l'Institut Pere Mata ‘’el Xalet’’ i van comptar amb la participació de la UFTEA del Tarragonès, del Baix Camp i Priorat i, com a novetat, aquest any també la de Terres de l’Ebre.
 
Va obrir la jornada Jorge Aguado, excompany de l'IPM i actualment psicòleg clínic adjunt al CSMIJ de l’Eixample de l’Hospital Clínic de Barcelona, amb la ponència ‘’Adversitat i trauma en els Trastorns de l’Espectre de l’Autisme’’, moderada per la Silvia Acosta, psicòloga clínica del CSMIJ de Tarragona i secretària tècnica de la UFTEA del Tarragonès.
 
La primera taula ‘’Autisme, diferenciació i assetjament’’ moderada per Josep M. Barroso, neuropediatre a l'H.U. Sant Joan de Reus,  va comptar amb les intervencions d’Eva Díaz i Esmeralda Sanmartín, psicòlogues clíniques dels HDA de Reus i Tarragona, Gemma Bellido, directora de l’EAP T-09 Reus, i Gemma Tort, directora de l’EAP T-04 Tarragonès A, així com de Manoli Soriano, psicòloga clínica del SESMDI.
 
En la segona taula ‘’Compartint mirades i consensuant objectius des del treball en xarxa’’ moderada per Begoña Mulet, psicòloga clínica CSMIJ Reus i secretària tècnica UFTEA Baix Camp i Priorat, van intervenir Eva Flotat Bernadó, psicòloga del CSMIJ de Tortosa a FPMTE, Francesca Serra Benedicto, directora EAP Baix Ebre i Celia Robles Hernández, terapeuta ocupacional del CSMIJ de FPMTE.
 
A la darrera part, es va dedicar un espai per reflexionar sobre el treball realitzat a les UFTEAs, compartir experiències i reptes de futur.
 
Les impressions dels participants foren molt positives, tant per poder comptar amb una jornada conjunta de treball de les UFTEA com pel nivell de les presentacions i ponències que es van poder escoltar, fet que ens anima a continuar el treball iniciat l’any passat, i mantenir i millorar les Jornades  UFTEA.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES