Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Diada de Sant Jordi a la Residència Assistida i Centre de Dia Onze de Setembre

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, la Residència i Centre de Dia Onze de Setembre va gaudir de diferents esdeveniments per celebrar el dia del llibre i la rosa.

Per començar, el dia 18 d'abril des de la Fundació la Caixa van entregar a les persones residents i usuaris de centre de dia, així com als professionals roses fetes pels voluntaris.

Vam continuar amb la celebració de Sant Jordi, el dia 21 d'abril i, des del centre, vam posar una parada amb manualitats realitzades per les persones residents i usuàries i vendre-les. A la tarda ens va acompanyar la casa d'Andalusia amb diferents balls, i des del centre vam fer lliurament de la rosa.

Per altra banda, el dia 24 d'abril ens van acompanyar els nens de la Fundació Esplai i ens van donar unes roses de manualitats que van fer per totes les persones de la Residència.

I, per finalitzar, el dia 27 d'abril, van gaudir d'un concert al jardí del centre, ofert pels alumnes de l'Institut Escola Pepa Colomer.

Ha estat una diada de Sant Jordi, plena d'activitats i boniques experiències que estaran en el record de la Residència!!!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES