Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca mostra el projector de realitat immersiva

 
Villablanca ha obert el projector de realitat immersiva a la comunitat. L'entitat, que des d'aquest any disposa d'un projector de realitat immersiva gràcies al suport de la Caixa, ha realitzat sessions obertes a tothom que hi pogués estar interessat/da.

Dins dels actes emmarcats en el 3 de desembre, Dia Internacional de les persones amb discapacitat, amb l'organització des de les entitats del territori i impulsat pel Consell Municipal de la Discapacitat de l'Ajuntament de Reus, Villablanca ha volgut mostrar el projector de realitat immersiva a la ciutadania.

El Projecte el Món a Dins utilitza la realitat immersiva com a eina en les intervencions terapèutiques. Amb aquesta tecnologia en el projecte es treballa l'estimulació, la relaxació, les habilitats socials i comunicatives i les reminiscències. La sala, equipada amb un projector 360 graus, permet generar espais i situacions virtuals i és una aposta per millorar qualitativament el programa d'activitats del centre.

Així, dins del programa d'actes per commemorar el dia internacional, mitjançant un codi QR les persones interessades s'han pogut inscriure en una de les quatre sessions obertes. La sessió, guiada per dos terapeutes de l'entitat, va consistir en la demostració de l'eina amb diferents continguts tot explicant els objectius que es pot treballar en cadascun d'elles. Després de la sessió, s'oferia un petit refrigeri a les assistents per facilitar poder compartir les impressions sobre l'experiència i donar més informació sobre el projecte.

Amb iniciatives com aquesta, Villablanca continua en la línia d'obrir el centre a la comunitat i donar a conèixer els projectes en que l'entitat treballa.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES