Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Residència Bertran i Oriola de Barcelona celebra el 20è aniversari


La Residència Bertran i Oriola aquesta setmana ha celebrat el seu vintè aniversari de la seva obertura i els residents i professionals han gaudit d'una setmana amb un programa d'activitats lúdiques i festives.

Dins del programa d'actes, també s'ha realitzat, una jornada de portes obertes que ha comptat amb la participació de familiars i ha estat presidida per diferents autoritats en representació de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de Barcelona; hi assistiren: Sra. Maria Rosa Pons, directora general de Provisió de Serveis del departament de Drets Socials, i el Sr. Jordi Rabassa, regidor del Districte de la ciutat de Barcelona.

La jornada de portes obertes es va iniciar amb l'actuació del MÀGIC ANDREU, il·lusionista i mag que compta amb una àmplia trajectòria en programes de televisió i que destaca per la seva participació en nombrosos projectes solidaris desenvolupats arreu del món, i va finalitzar amb un refrigeri popular amenitzat pel músic ALBERT SHOW.

La setmana festiva també ha servit per inaugurar una nova sala d'estimulació que permetrà realitzar un conjunt de teràpies individuals i la planificació d'intervencions psico-estimulatives específiques dirigides a persones usuàries amb diferents nivells de dependència.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES