Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei Prelaboral d'Amposta celebra el dia de la diversitat funcional

 
El Servei Prelaboral d'Amposta junt amb l'Institut de l'Ebre i les Escoles Maria Garcia Cabanes i 21 d'abril de l'Aldea celebren el dia de la diversitat funcional amb una jornada al Centre Esportiu d'Amposta repleta d'activitats.
 
El passat dilluns 28 de novembre els i les alumnes d'integració social de l'Institut de l'Ebre van venir al SPL a conèixer quina feina es realitza. Aprofitant aquesta visita, es van dur a terme grups de treball, entre l'alumnat i les persones usuàries, i es van muntar les activitats a desenvolupar, avui dia 2 de desembre conjuntament amb l'alumnat de 4rt de l'Escola 21 d'Abril i de 6è de l'Escola Maria Garcia Cabanes.
 
La jornada ha inclòs activitats en les quals els participants han pogut experimentar amb els sentits, han hagut d'ajudar-se mútuament, confiar en l'altre per a moure's, practicar una bona escolta activa i comunicar-se amb claredat, entre moltes altres habilitats aplicades.
 
Un cop més, la interacció amb persones externes al mateix servei ens ha servit per continuar amb la sensibilització en Salut Mental a altres col•lectius amb els quals habitualment no es relacionen les persones usuàries. Algunes de les emocions que ens han expressat les persones usuàries després de l'activitat han estat: "m'he sentit realitzat", "alegre", "soc part implicada", "hagués pogut participar més, tenia vergonya", "estic satisfet de la meva participació", etc.
 
Agrair la col·laboració de l'Institut de l'Ebre i les Escoles Maria Garcia Cabanes i 21 d'abril, ja que un cop més s'involucren i demanen de participar amb el SPL d'aquesta jornada i de moltes altres.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES