Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei de Rehabilitació Comunitària d'Amposta estrena activitat amb QUICK DANCE

 
Des del Servei de Rehabilitació Comunitària d'Amposta som sabedors que de temps immemorials, el moviment corporal, la dansa i el ball, s'han utilitzat com un mitjà d'expressió i celebració. De fet, en moltes comunitats, actua també com un element fonamental de la seva cultura (flamenc, sardana, jota...). No obstant això, el ball no sols serveix per a divertir-se o retre homenatge a la nostra tradició, sinó que també pot ser de gran ajuda per a la nostra salut.
 
La validesa científica corrobora les millores del ball, la dansa i el moviment emprat com a eina terapèutica. Quan ballem, obtenim els avantatges de l'activitat física aeròbica, i també ens beneficiem en l'àmbit físic, psíquic i social.
 
És per aquest motiu que hem iniciat una nova activitat comunitària dintre l'horari setmanal, que es desenvoluparà a l'escola de ball QUICK DANCE d'Amposta.
 
Les àrees que es treballen i els objectius pretesos són:
  • Comunitari: Participar d'activitats fora de l'entorn institucionalitzat com a mitjà per a la integració social.
  • Hàbits saludables: Fomentar la pràctica d'exercici físic mitjançant el ball.
  • Lúdic: Proporcionar noves experiències relacionades amb el temps d'oci.
 
Es poden beneficiar d'aquesta activitat tots els programes que integren actualment el servei, amb metodologies adaptades a cada grup específic.
 
L'escola QUICK DANCE, com a recurs normalitzat i integrat a la comunitat, així com les seves classes de ball amb estils i tècniques específiques, facilitaràn una major adaptació a les característiques de cada persona.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES