Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Resident d'Infermeria (EIR) de l’HUIPM realitza la seva rotació externa a Gandia

 
La resident d'Infermeria (EIR) de segon any, Cristina Fons Palomares realitza la seva rotació externa a la Comunitat Valenciana, concretament al Departament de Salut de Gandia i en la zona bàsica de salut número 8, on es troba ubicat el Centre de Salut
de Tavernes de la Valldigna.
 
Durant aquest període, la resident ha adquirit coneixements sobre el paper desenvolupat per infermeria en un equip multidisciplinari d'atenció primària, desenvolupant funcions assistencials però també de promoció i prevenció de la salut mental. A més, el Centre compta amb un programa d'assistència domiciliària per a persones amb problemes de salut mental.
 
Segons comenta la resident, una de les millors experiències ha estat visitar diferents usuaris amb patologia mental per a seguiment, al Centre Integra Valldigna, un centre ocupacional per a persones amb discapacitat.

Per tal d'ampliar aquesta formació, va acudir durant dues setmanes a la unitat d'Hospitalització a Domicili d'Adults de l'Hospital de Gandia i al Centre de rehabilitació Casa la Natura, per conèixer el treball que realitzen els diferents professionals de salut mental d'aquestes unitats, així com el perfil d'usuaris i les teràpies i cures que imparteixen.

La rotació externa ha estat tota una experiència enriquidora, on ha participat en diversos projectes d'infermeria com el de Promoció i Prevenció de la salut mental a la Jubilació, pòster que es va portar al Congrés d'Infermeria de Tortosa a l'octubre.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES