Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Conveni de col·laboració per rehabilitar el pati de l’Escola Joan Baptista Serra

 
El passat dijous 22 de setembre, el Servei Prelaboral d'Amposta juntament amb l'Ajuntament d'Alcanar, van signar un conveni de col•laboració arran el projecte de rehabilitació del pati de l'Escola Joan Baptista Serra del municipi.

Aquest projecte neix de la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona a FPM, pel que fa a la realització d'actuacions de promoció de la salut pública, per tal de fomentar les capacitats i habilitats de les persones. D'aquesta manera, aquest projecte permet el treball conjunt entre els i les alumnes de l'escola i les persones usuàries del Servei Prelaboral d'Amposta.

Des del Servei Prelaboral volem destacar la importància de projectes d'aquesta envergadura per poder treballar front l'estigma que comporta la malaltia mental des de ben petits i poder educar amb valors i no amb prejudicis. Així mateix, per a les persones usuàries del SPL és un projecte enriquidor, que els permetrà desenvolupar-se en noves línies de treball i en un entorn normalitzat.

El projecte ja va començar el passat mes de maig i ja està a la recta final de la seva finalització.
Algunes de les tasques que s'han realitzat són: pintura de paret, creació d'un hort amb jardineres, manteniment d'espais exteriors i pintura, creació d'un mural de les emocions i de valors, creació d'una cuineta i d'un mercat amb fusta.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES