Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

A Villablanca l'estiu es viu


Durant el mes d’agost des l’espai Alzina s’han programat activitats transversals a tots els serveis de Villablanca. Cada setmana la temàtica ha estat diferent i les persones residents estan fent ús de recursos ben atractius i gaudint un agost molt viu.

La primera setmana, en la qual l’eix ha estat “SORTIM”, han fet més sortides de les habituals i aquestes, han estat culturals i lúdiques; viatjar amb el trenet turístic per conèixer la Tarragona antiga i l’actual, també  la visita al mas Miró per conèixer el personatge i l’univers del pintor Joan Miró,  tot acompanyat d’un bany i un bon àpat davant la mar.

La segona setmana s’ha anomenat “ESTIU IMMERSIU”, on grups de persones residents que per les seves característiques tenen més dificultats per sortir de Villablanca,  han pogut gràcies al Projector de realitat immersiva viatjar a paisatges virtuals d’estiu. 

La tercera setmana el tema era  “L’ART i L’ESTIU”, en la que des de l’aula d’art a l’espai Alzina, poden crear obres relacionades amb l’estiu, amb materials com la tempera i el teixit.  Es recollirà el fruit d’aquest procés artístic les obres lliures per a una propera exposició.

La darrera setmana d’agost, ens embrancarem  de la mateixa manera amb  diferents grups per gaudir del  “CINE & MUSICA”,  on a la sala d’audiovisuals podran veure i escoltar  les seves pel·lícules i els seus cantants preferits.
 
Aquesta programació especial de l’espai Alzina complementa tot un seguit d’activitats i iniciatives que durant els mesos de juliol i agost, s’han impulsat des de les diferents residències; sortides a la platja, excursions tot gaudint de l’espai enjardinat del centre festes, sopars  i berenars per tal de celebrar que a l’estiu tota cuca viu.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES