Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Programa de Formació Multiprofessional 2021-2022 per als residents

El passat 7 d'octubre, els residents de Psiquiatria (MIR), Psicologia Clínica (PIR) i Infermeria en Salut Mental (EIR) que es formen a la Unitat Docent de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) van iniciar el Programa Formatiu Multiprofessional 2021-2022 de forma telemàtica. L'estructura és similar a la d'anys previs, incloent-hi sessions preparades pels residents, de recerca/gestió/organització, sessions amb experts i el grup de supervisió de casos.
 
Durant aquest primer trimestre, s'han inclòs diversos temes dins de les sessions d'experts: urgències psiquiatriques amb un taller de casos clínics preparats pels mateixos residents, taller de bioètica, genètica i salut mental i psicofarmacologia bàsica (per a PIR i EIR) i avançada (per a MIR).
 
El grup de supervisió de casos continua amb la mateixa estructura però s'han incorporat nous professionals com a supervisors. L'objectiu és aconseguir la discussió reflexiva dels casos clínics presentats pels residents i l'exploració de les seves vivències com a terapeutes en formació.
 
La setmana passada vam poder recuperar de forma parcial la presencialitat en la formació, la qual cosa ha estat valorada de forma molt positiva tant pels ponents com pels residents. Agraïm a tots la vostra col·laboració i paciència.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES