Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Trobada gegantera al Prat de Llobregat


Amb motiu del 20è Aniversari dels Gegants de l'Escola Mare de Déu del Carme, del Prat de Llobregat, es va celebrar una trobada gegantera amb els diferents gegants del poble i d'altres convidats. L'AMPA, la Colla Gegantera i l'Escola van voler treballar amb nosaltres, la Residència Onze de Setembre, i fer-nos partícips d'aquesta jornada tan especial.
 
El divendres 24 de maig, els residents de la Residència Onze de Setembre del Grup Pere Mata van fer una manualitat amb els nens i pares de la mateixa escola. Es tractava d'una titella dels seus gegants que després faríem servir el dia de la plantada. El passat dissabte 1 de juny, es va celebrar la trobada gegantera al Centre Cívic Ribera Baixa i es van exposar una petita mostra de gegantons del poble i d'algunes AMPAs a la nostra Residència. Abans de començar la cercavila pels carres de la ciutat, la banda de música de l'escola, la colla gegantera de l'AMPA i la gegantona Mónica, van amenitzar la tarda dels nostres residents i familiars.
 
Van pujar per les plantes del centre animant amb els seus tambors i gralles i el ball dels gegantons.  Va ser un acte molt viu i alegre. A més, ens vam donar un petit obsequi i ens van agrair molt la nostra participació i el treball intergeneracional que vam fer amb els nens.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES