Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Resident de l'Institut Pere Mata realitza rotació a La Paz

Iván Llorens Ruiz, resident de Psicologia de 3r any de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), està realitzant la seva rotació externa a la Unitat de Formació i Investigació en Psicoteràpia (UFIP) a l’Hospital Universitari La Paz de Madrid.
 
La UFIP, sota la coordinació de la Dra. Beatriz Rodríguez Vega i la Dra. Carmen Bayón Pérez, s’ha convertit des de la seva creació en 2006 en un dispositiu de referència en l’àmbit de la psicoteràpia. Els residents extern poden optar a dos itineraris: un de psicooncologia a l’Hospital Universitari La Paz i altre de salut mental general a l’Hospital Carlos III. Una vegada per setmana, ambdós grups realitzen formació al servei de teràpia sistèmica del Centre de Salut Mental d’Hortaleza.
 
De forma complementària, es porta a terme una important activitat docent i de recerca on els residents tant interns com externs reben formació específica en temes com trauma, dol, mindfulness i regulació de l’estrès, entre d’altres. A més, disposen d’espai de supervisió individual i grupal (4 h de supervisió grupal i 1 h de supervisió individual a la setmana) amb terapeutes experts.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES