Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Unió, guardonada amb la Creu de Sant Jordi

La Generalitat de Catalunya va acordar, el passat 13 d’abril, atorgar la distinció de la Creu de Sant Jordi a La Unió Catalana d'Hospitals- Associació d'Entitats Sanitàries i Socials, com a reconeixement a la trajectòria de l’associació empresarial i de les entitats associades. Actualment, La Unió està formada per 109 entitats sanitàries i socials, entre les quals hi ha l’Institut Pere Mata. En total la Unió aglutina més de 380 centres que generen més de 45.000 llocs de treball.

Amb 35 anys de vida, les entitats associades a La Unió tenen com a element comú la prestació de serveis sanitaris i socials als ciutadans, posant a la seva disposició els recursos patrimonials, humans i tecnològics per tal de garantir una assistència de màxima qualitat i eficiència. Aquestes entitats defensen un model sanitari i social públic participat per la societat civil sobre la base de l’autonomia de gestió empresarial.

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o entitat per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 per distingir les persones físiques o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES