Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

9th Internacional Congress of Clinical and Health Psychology in Children and adolescents

 
Professionals dels hospitals de Dia infantil i juvenil de Reus i Tarragona (de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata) participen amb 4 pòsters al "9th Internacional Congress of Clinical and Health Psychology in Children and adolescents", celebrat a València.
 
Els pòsters es basen en els resultats de la intervenció integral i multidisciplinària dels hospitals de dia infantojuvenils en una mostra de pacients. A cadascun es reflecteix el resultat de la intervenció a l'àrea avaluada i tenen els títols següents: "Intervenció en hospitalització parcial sobre el risc de suïcidi en adolescents; "Canvis diagnòstics als hospitals de dia de Reus i Tarragona"; "Resultats d'una intervenció multidisciplinària a l'hospital de Dia: resultats amb el test SENA" i "Funcionament global als adolescents: Com afecta el tractament en un Hospital de Dia al funcionament global dels adolescents?. Són resultats preliminars d'un projecte de recerca titulat "Resultats de la intervenció multidisciplinària als Hospitals de Dia Infantil i Juvenil de Tarragona i Reus".
 
Els pòsters mostren resultats positius de la intervenció en la psicopatologia general, ideació autolítica, funcionament global. El darrer pòster reflecteix els resultats de la valoració i els canvis diagnòstics que es produeixen


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES