Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Nova acreditació ISO a Villablanca

 
Villablanca ha superat novament amb èxit l’auditoria de certificació del seu Sistema de Gestió de Qualitat sota la norma ISO 9001:2015 realitzat per l'entitat certificadora DNV. L’entitat que està integrada per diversos serveis d’atenció a les persones amb discapacitat intel.lectual i/o trastorn mental atén unes 600 persones aproximadament en residències, unitats hospitalàries de mitjana i llarga estada, centres de dia i un servei ambulatori. Compta també amb el suport d'equips professionals especialitzats no assistencials com els Departaments d'Investigació, Formació i Docència, Farmàcia i Unidosi, Cuina, Gestió de persones, Gestió de Compres, Gestió de la Informació i Gestió d'Equips i instal·lacions.

Aquest aquest fet és una evidència del compromís i l’aposta per la qualitat dels serveis, de l'atenció i de l'enfocament basat en la millora contínua dels nostres procediments i organització.  Tot això, no seria possible sense el gran equip de professionals que dia rere dia aporta el seu gran granet de sorra en aquest camí cap a la millora. Un camí que aquest darrer any no ha estat gens fàcil, en primer lloc per la situació de pandèmia mundial que ha afectat greument al nostre país i que ha fet la vida diferent per a tothom, havent de superar nous reptes, canvis, incerteses i havent de realitzar per part de cadascun dels professionals una extra d'esforç i dedicació. I per una segona causa, la pèrdua d'una persona i figura molt important en la nostra entitat com és la del Director Mèdic, el Dr. Francisco Aguilera, que havia estat un dels motor de la gestió de qualitat assistencial de Villablanca. 
 
És per això, que l'obtenció d'aquest reconeixement en un moment i context tan difícil i complex, ens anima a continuar amb més força i amb més ganes de mantenir i superar la qualitat, la seguretat i l'eficiència dels nostres serveis, procediments i sistemes d'organització.  
 
Aquest certificat no solament és una mostra de compromís amb els nostres usuaris i usuàries, amb les famílies que en tenen cura, i/o fins i tot pels nostres professionals, sinó que també és una transmissió de confiança a tots els nostres grups d'interès i societat en general a l'hora d'acomplir amb els nostres objectius, i d'estar més capacitats per abordar nous reptes i adversitats que puguin sorgir.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS