Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Reactivem l'hort a la UHEDI de Villablanca

 
L’activitat de l’hort és una activitat diferent que les altres que es van fent a la UHEDI (Unitat d’Hospitalització Especialitzada per a persones amb Discapacitat Intel·lectual) de Villablanca que tenen un caràcter més terapèutic que lúdic.
 
Es troba condicionada a les especificitats pròpies de la cura d’aquest espai, ja que depèn del plantat i del procés de regat, recollida i manipulació.
 
Tanmateix, un hort sempre atrau visitants golafres que el visiten difícil de controlar. Per aquest motiu, hem confeccionat un espantaocells ben maco que decora l’hort i que el vigila.
 
Cap al vespre, en Joan, en Josep i en Cristian s’ocupen de regar i recollir les males herbes. És una hora fresqueta i agradable per fer les tasques que en són pròpies.
 
Esperem que en les pròximes setmanes puguem degustar ja els enciams plantats i els tomàquets i pastanagues entre altres coses, que es netejaran i prepararan amb els nois i les noies.
 
Agrair com sempre al personal d'atenció directa (PAD) implicat que fa possible poder mantenir l’interès per aquesta activitat i que fomenta el que els nois i noies es mantinguin ocupats de manera distesa i entretinguda per fer més suportable el confinament.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES