Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Celebració del Carnaval a Villablanca i Bellisens

La Comissió de Lúdiques de Villablanca i Bellisens ha preparat la celebració del Carnaval. El dilluns passat es van organitzar els diferents actes. Al matí, es va celebrar la tradicional Rua, que va sortir pels carrers del centre. Disfressar-se els hi agrada molt i des de les unitats es van elaborar vestits i/o complements per a tothom.
 
A la tarda vam defugir de l'habitual i per primera vegada es va llegir una Sàtira. Amb l'objectiu de fer participar tant als usuaris com al personal, des de la Comissió, en la qual hi ha integrats també residents, es va preparar el text. El procés amb els usuaris que formen part del grup ha sigut interessant: des d'explicar i veure vídeo de sàtires fins recollir aspectes de crítica o per millorar que van servir per fer un guió amb rodolins que va fer riure a tots els assistents. Així el Carnestoltes, amb el seu ajudant i el grup d'usuaris de la Comissió, va pujar a l'escenari per llegir-la i teatralitzar-la.
 
Després, amb aquest esperit de fer protagonistes als residents, el grup de Zumba del centre que condueix el Dani de Fitness One va fer una exhibició i master class per a tots els assistents. Tot això guarnit amb un bon berenar amb coca i xocolata.
 
Per cloure la festa, dimecres de cendra els vidus i vídues s'han acomiadat del Carnestoltes amb l'enterrament de la sardina, anaven vestits de negre, plorant i somicant, mentre rebien el condol dels companys als quals se'ls repartia rosquilles.
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS