Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Agraïments a voluntaris, Fundació Port Aventura i Fundació Villablanca


La sortida a Port Aventura tanca un estiu amb una valoració excel·lent, segons comenten els residents de la Residència Maricel, de Villablanca Serveis Assistencials.

El dia 12 de setembre i per segon any consecutiu, la Fundació Port Aventura, fa donació de 27 entrades per tal que persones que viuen a la residència i els voluntaris acompanyants puguin gaudir d’un gran dia. Un gran dia no només perquè sortim de la rutina, que ja és molt per alguns d’ells, sinó perquè implica emocions de tots colors, les que experimentem en les atraccions, les que transmeten els actors en els espectacles, l’alegria i la diversió que estan garantides en aquest parc temàtic que és tan especial per tothom.

Diuen que el temps és el més preuat que tenim, doncs agrair als voluntaris que han dedicat tot un dia a divertir-se amb les persones que viuen a la Residència Maricel, amb tanta il·lusió i responsabilitat, imprescindibles ambdues per anar amb tots ells.

Així mateix, reiterar l’agraïment a la Fundació Port Aventura per la donació de les entrades que varem sol·licitar i a la Fundació Villablanca que va subvencionar el transport.
 

 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS