Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Grup Pere Mata commemora el Dia Internacional de la Discapacitat amb diverses activitats

Amb motiu de la celebració el 3 de desembre del Dia Internacional de la Discapacitat, diverses entitats del Grup Pere Mata han organitzat activitats que tenen per objectiu donar visibilitat a aquest col·lectiu, lluitar contra l’estigma i posar de manifest els seus drets i el treball pel benestar de les persones afectades per algun tipus de discapacitat.

Concretament, les activitats previstes són “World Café”, una visita guiada i dinàmica al Servei Prelaboral de la Fundació Pere Mata especialment adreçada a estudiants del cicle d’integració social de l’IES Vidal i Barraquer de Tarragona. Tindrà lloc el 24 de  novembre i s’emmarca en la col·laboració de la Fundació amb aquest centre pel que fa a la formació FP dual dels alumnes d’aquest institut.

Una altra de les activitats per commemorar el dia 3 de desembre és la representació de l’espectacle “Emocions” el proper 30 de novembre a les 19 hores al Teatre Bartrina de Reus. Amb set coreografies sobre diverses emocions com l’alegria, la vergonya o la por, les 30 persones del Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata que participen en l’espectacle exposen el treball que es realitza en el centre d’expressió plàstica, corporal i dansa.

El mateix dia 30 de novembre, a les 17 hores, a la Sala del Rentadors del Casal de les Dones del Centre Cívic del Carme de Reus, s’inaugurarà l’exposició “Escoltant els colors”. La mostra recull obres pictòriques dels usuaris de tots els serveis de Villablanca realitzades durant la col·laboració amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) en el projecte JONC a tocar per acostar la música simfònica a les persones amb discapacitat intel·lectual. L’exposició es podrà en aquest centre cívic fins al 15 de desembre.

Prèviament, la residència Bellvitge va participar el passat 29 d’octubre en la “Milla de Sàrria: Correm junts per discapacitat intel·lectual”, amb un grup de residents, treballadors i voluntaris que va prendre part en la cursa.@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS