Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Àpat temàtic: un dinar mexicà per apropar-nos a la seva gastronomia i música

 
El dissabte 8 de maig s’ha organitzat a la Unitat d’hospitalització especialitzada de curta i mitja estada de Villablanca (UHEDI) un dinar mexicà consistent en menjar “fajites amb els ingredients típics” i en acondicionar i decorar temàticament l’espai del pati interior aprofitant l’arribada del bon temps.
 
Aquest tipus d’activitats combinen lo lúdic amb lo terapèutic al incloure un conjunt de tasques diferents, ajustades a les capacitats i preferències de cadascú i al donar-li un contingut de realitat al tenir que documentar-se sobre aspectes relacionats amb la cultura mexicana.
 
Agrair al servei de cuina la seva predisposició que possibilita tirar endavant el projecte i sobretot la preparació d’aquest magnífic dinar per tal de que els nois/es estiguin més agust i entretinguts durant el confinament.
 
Els dies anteriors, dins del taller de manualitats s’han preparat dibuixos per ambientar la zona del jardí on es dinarà per tal de que sigui quelcom innovador i atractiu.
 
Al taller d’informàtica se’ls hi donarà ajuda per a que busquin música típica per ambientar la trobada.
 
Els nois i noies també es vestiran amb la roba típica feta amb paper, es ficaran els barrets típics, preparen i decoraran les taules, les parets exteriors del pati, faran guinardes amb els dibuixos...
 
I tot això és possible gràcies a la implicació de tot l’equip que amb una actitud proactiva i cercant el benestar de les persones ateses, proposen iniciatives diverses amb l’entusiasme que els caracteritza especialment en aquests difícils moments.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS