Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Comunicat a la Ciutadania de la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre

La Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre (FPMTE) comunica que:
 
Davant la situació de lluita contra la propagació de la pandèmia i d’acord amb les instruccions rebudes des del Departament de salut i des de la RSTTE , i sempre intentant ser sensibles tant a les necessitats de les nostres persones usuàries com a les dels nostres professionals donem un pas cap a la represa progressiva de l’activitat. En aquest sentit aquestes són les directrius generals amb les que volem iniciar aquesta desescalada:
 
Els Centres Salut Mental d'Adults Amposta i Tortosa obren els 5 dies, el de Mora d’Ebre obre 3 dies: dilluns, dimecres i divendres. Tindran equips diferenciats i funcionaran com Equips de Reforç, on es farà principalment activitat inajornable (urgent/preferent, injectables) i atenció telefònica.
 
Sempre que es pugui el pacient ha d'entrar a la visita o bé sol en cas d'adults o com a màxim amb un acompaynant en cas d'infantil.
 
Hospital Dia Adults obre 3 dies: dilluns, dimecres i dijous. L' Hospital Dia Infantil de Tortosa obre 3 dies: dilluns, dimecres i divendres i el Servei Rehabilitació Comunitària Amposta i Tortosa obre 2 dies: dilluns i dijous. Només es podrà fer activitat individual autogestionada pels professionals i atenció telefònica. Es continua suspenent l'activitat grupal.
 
Als CSMA i CSMIJ s'ha d'evitar acumular gent a les sales d'espera, intentar que no vinguin pacients vulnerables per la seva patologia mèdica.
 
SESMDI obre 3 dies: dilluns, dimecres i divendres, també diferenciant equips i evitant sala multisensorial.
 
En cas necessari continuarem fent les visites domiciliàries (tal com estàvem fent).
 
S'han de continuar portant a terme totes les mesures higièniques de rentat de mans, distància de seguretat i ús de mascareta quirúrgica. 
 
Continuem donant un servei d’atenció i suport psicològic a la ciutadania en relació amb la covid-19 amb accés directe a través del telèfon 630.450.606
 
Per qualsevol dubte o aclariment trucar al 977.704.381 o enviar un correu a l’adreça fpmte@peremata.com

 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS