Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Sra. Margarita de Val, reconeguda viròloga i immunòloga, visita la Residència Alchemika de Bcna

 
El passat dia 29 de setembre de 2022, Margarita del Val Latorre va visitar la Residència Alchemika de Barcelona, dins del marc de la participació d'aquesta residència al Projecte Branyas. Es tracta d’un projecte d’investigació mèdica, clínica i farmacològica sobre l’impacte de la COVID-19 en persones grans i que ha estat liderat pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la farmàcia comunitària Vilassar de Dalt. En aquest estudi hi ha participat la  majoria de les Residències de Gent Gran de Grup Pere Mata.
 
Margarita del Val, reconeguda  viròloga i immunòloga, directora del Centre de Biologia Molecular Severo Ochoa i investigadora del CSIC, va participar en una reunió de treball amb la direcció de la Residència Alchemika, la Sra Míriam Domínguez, la responsable de qualitat de les residències de Gent Gran, la Sra Anna Roset  i membres de Farmàcia de Dalt.
 
Durant aquesta sessió es va analitzar dades sobre la COVID-19 a persones residents  i  a  professionals del centre, símptomes relacionats  i nombre de reinfeccions, així com l'impacte de les vacunes, especialment en les  persones més  vulnerables.
 
També es va debatre sobre la importància d'altres variables vinculades amb la transmissió de la COVID-19, especialment  la ventilació i l'estructura d'un centre.
 
Margarita del Val va fer incís  en continuar  amb  mesures preventives  i preparar-nos per aquesta pròxima tardor i hivern, ja que el virus de la COVID-19 continua circulant a nivell comunitari.
 
Per part de Pere Mata Social, agrair la visita de la Sra Margarita del Val, que ens va fer partícips d'una autèntica classe magistral molt enriquidora, gratificant i plena d'aprenentatges.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS