Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La URPI col·labora amb La Marató de TV3

 
Aquest curs 2022-23, des de l'aula hospitalària de la Unitat de Referència per a Psiquiatria Infantil i Juvenil (URPI), s'ha preparat una activitat didàctica i voluntària que l'hem anomenat "Quan el cor s'atura, la Marató batega" amb l'objectiu de recaptar euros per la investigació de les malalties cardiovasculars, iniciativa de La Marató de TV3.
 
L'objectiu és transmetre el valor de la lectura i animar a desprendre's d'un llibre que hàgim llegit i/o que tinguem per casa, per tal de fer intercanvi de llibres entre els nois i noies ingressats i els professionals que treballen a la Unitat, i portar-los a l'aula amb la finalitat de fer una donació de 5 euros per cada llibre que ens agradi i el vulguem llegir o regalar i emportar-nos-el per gaudir-lo.
 
Aquesta situació d'Aprenentatge proposada per la docent de la Unitat, és una oportunitat per tenir present la literatura, opinar sobre autors i conèixer-los i recomanar històries que ens hagin captivat (cada llibre té una història particular al darrere).
 
Per cada llibre que ens emportem, es regalarà un punt de llibre fet a l'aula de la URPI.
 
És important fomentar i mostrar actituds de servei i de compromís social cap al nostre entorn i, creiem que aquest acte de solidaritat i de conscienciació d’aquest tipus de malaltia dins la nostra societat és necessari dins i fora de l'hospital, perquè forma part de les vides dels alumnes i de la seva connexió amb la realitat.
 
L’activitat és voluntària (extensible als professionals de la unitat) amb l’objectiu de participar en una activitat pedagògica col·lectiva.
 
Els euros que es puguin recaptar seran destinats íntegrament a la Marató de TV3 per a la investigació de les malalties cardiovasculars.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS