Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Els Hospitals de Dia d’Adults de Tarragona i Reus inicien l’estudi d’investigació REG-HDA

 
El passat divendres 1 de febrer es va iniciar l'estudi d'investigació de l'Hospital de Dia d'Adults de Tarragona i de l'Hospital de Dia d'Adults de Reus (Hospital Universitari Institut Pere Mata). Durant l’ingrés a un hospital de dia de salut mental es realitzen diferents avaluacions i intervencions des d’una perspectiva multidisciplinària (psiquiatria, psicologia, infermeria, teràpia ocupacional i treball social). Donat que s’intervé des de diferents àmbits, convé estudiar a fons quins són els resultats i millores obtingudes i a què es deuen.
 
El projecte d'investigació que iniciem pretén descriure i caracteritzar la població atesa als Hospitals de Dia esmentats, així com observar els canvis, millores o empitjoraments en la salut mental, funcionalitat i qualitat de vida dels usuaris ingressats i determinar quines característiques, intervencions o situacions faciliten o dificulten aquesta millora.
 
Durant els propers dos anys es proposarà participar a l'estudi a 120 usuaris que ingressin a qualsevol dels dos hospitals de dia del nostre territori. Es construirà una base de dades amb les principals variables clíniques i socio-demogràfiques dels usuaris participants. Amb aquestes dades analitzarem el perfil d’usuari atès, l’evolució clínica durant el període d’ingrés i els resultats de la nostra intervenció. Això permetrà també estudiar la relació entre les diferents variables per tal de conèixer millor els efectes del tractament integral i, alhora, proposar millores per a tractaments futurs.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS