Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Exposició del Projecte Parelles Artístiques als comerços de Reus

 
Del 16 al 23 d’octubre de 2017, passejant per Reus es pot gaudir de les obres del projecte parelles artístiques. Parelles Artístiques consisteix en la creació i la posterior exposició d’unes obres realitzades per parelles artístiques formades per un artista amateur vinculat a recursos de salut mental i per un artista professional de les nostres comarques. L’exposició és la presentació pública de les obres i la culminació del treball realitzat, però es valora sobretot el procés creatiu que viu cadascuna de les parelles.
 
Des dels Serveis de Rehabilitació Comunitària de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata fa uns anys que treballem en aquest projecte. La Unió de Botiguers de Reus col·labora amb aquest projecte, ajudant a convertir alguns aparadors de les seves botigues en un escenari a peu de carrer per exposar les obres que conformen el projecte.
 
Us convidem a que, tot passejant per Reus pugueu gaudir de les deu obres que trobareu exposades als aparadors de Centpeus, calçat infantil, Júlia perfumeries, Bóboli, La Creu Blanca, Dins, Tomàs Barberà, Pujol Vilà, Beana i Blau Aran,  del 16 al 23 d’octubre de 2017.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS