Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

AJORNADA! Pla de Serveis Individualitzats en Salut Mental i Addiccions (PSI)

Us informem que s'ajorna sine die la Jornada Trimestral de Formació programada pel 21 de febrer de 2019 per coincidir amb la previsible convocatòria de vaga general.
 
El 21 de febrer de 2019 a Reus es celebrarà la Jornada Trimestral de Formació de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata: Pla de Serveis Individualitzats en Salut Mental i Addiccions (PSI). Començarà a les 9h a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV.
 
El Pla de Serveis Individualitzats o PSI és un model de gestió de casos individualitzat en salut mental i addiccions, que implica una estratègia d’intervenció assistencial directa en la comunitat que, partint de la valoració de necessitats, determina els serveis o recursos que cal mobilitzar (sanitaris, socials, educatius, laborals, judicials, comunitaris, etc).
 
L’evidència en la recerca en aquest àmbit orienta cap al fet que els programes de gestió de casos redueixen la gravetat, les hospitalitzacions, milloren el funcionament social i disminueixen les interrupcions del tractament, entre altres aspectes rellevants.
 
De tot això es dialogarà en aquesta jornada que organitza l’Hospital Universitari Institut Pere Mata.
 
Resum del programa
 
9h. Inauguració de la Jornada
 
9:10h. "Intervenció en crisi al domicili" i "El PSI com a model de gestió en casos de salut mental: una estratègia d'intervenció comunitària"
 
10:10h. Les intervencions domiciliàries i el futur de l'assistència psiquiàtrica
 
11:10h. Taula Rodona "I nosaltres, com ho fem? (I)
 
12:30h. Taula Rodona "I nosaltres com ho fem? (II)
 
14h. Cloenda
 
L'etiqueta per trobar més informació a Twitter és #PSI_IPM.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS