Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Cantada de Nadales per iniciar els actes nadalencs a la Residència i CAE Bellvitge


El dimarts dia 3 de desembre van començar els actes nadalencs que s'aniran realitzant a la residència i CAE Bellvitge (L'Hospitalet de Llobregat), gestionada per Villablanca Social i que atén a un total de 28 persones usuàries de residència i 12 persones usuàries de centre de dia amb discapacitat intel·lectual severa i profunda.
 
Aquell dia es va fer un concert de nadales, a càrrec de la coral de la gent gran del Centre Cívic de l'Hospitalet. Durant el matí es va fer el concert i després es va fer un pica pica per a tots els participants i usuaris i usuàries del centre, enmig ja de la decoració nadalenca que s'està començant a posar per tots els espais del centre. Està previst que el proper dijous dia 19 de desembre es faci la Festa de Nadal, amb música, concerts i diferents activitats relacionades amb l'ambient nadalenc, i amb la participació també de les famílies dels usuaris i usuàries.
 
També s'han organitzat diferents menús nadalencs per poder fer més gustosos els dies de festa i celebrar-ho al voltant de la taula. S'ha preparat també una panera solidària per a recaptar fons per a fer activitats i sortides, i també des de l'associació de familiars es realitza venta de loteria pel sorteig de nadal.
 
Les activitats acabaran el dia 3 de gener amb la festa de reis a la residència i CAE Bellvitge, amb regals i jocs per a totes les persones usuàries.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS