Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Es busquen voluntaris per al projecte Bipogent


El projecte d’investigació sobre el Trastorn Bipolar, Bipogent, coordinat per l’Hospital Universitari (HU) Institut Pere Mata, en col·laboració amb la Fundació FIDMAG Germanes Hospitalàries i l’Hospital Clínic, inicia la segona fase de cerca de persones voluntàries per participar en l’estudi.
El trastorn bipolar és una malaltia psiquiàtrica greu que afecta els mecanismes que regulen l’estat d’ànim. Afecta a més del 2 per cent de la població, i a ambdós sexes per igual.

L’estudi Bipogent és pioner, ja que analitza la influència de la mielina o substància blanca del cervell en el trastorn bipolar. El resultat d’aquesta recerca permetrà avançar en el diagnòstic, tractaments i millora de qualitat de les persones afectades.
Busquem persones sense trastorn bipolar entre 41 i 50 anys, i per altra banda, persones que tinguin trastorn bipolar. Per conèixer més sobre l’estudi, participar com a voluntari o fer un donatiu, les persones interessades poden visitar el lloc web del treball www.bipogent.cat o trucar al 683303530.

El projecte és finançat per l’Instituto de Salud Carlos III (Gobierno de España) i per la Fundació Brain and Behaviour Research Foundation dels EEUU.@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS