Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L’Associació de Familiars de Marinada busca suports per al projecte de vial terapèutic


L’Associació de Familiars de la Residència i Centre de Dia Marinada de Reus ha iniciat una campanya per aconseguir el màxim de votacions per al seu projecte de creació d’un vial terapèutic per a les persones amb discapacitat severa que s’hi tracten. L’objectiu és que el projecte sigui un dels 50 més votats d’Espanya per aconseguir els 5000 euros que els laboratoris Cinfa atorgaran als 50 projectes d’entitats sense ànim de lucre més populars de l’estat. Aquesta acció solidària porta el nom “Contigo, 50 y más” i és una iniciativa per commemorar el cinquanta aniversari de la farmacèutica.

El projecte presentat per l’Associació de Familiars de la Residència i Centre de Dia Marinada de Reus és la creació d’un vial terapèutic als jardins del centre, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones ateses. Tindrà 500 metres lineals de llargada i 1,5 metres d’amplada per facilitar el pas dels usuaris amb més dificultats de mobilitat. Els objectius són:
  • desenvolupar les capacitats motrius dels usuaris, ja que la psicomotricitat millora la seva autoestima 
  • facilitarà noves opcions de passeig i accés a diferents zones dels jardins del centre a usuaris que necessiten cadires de rodes o caminadors, entre altres ajudes tècniques
  • facilitarà nous espais de relació entre usuaris i familiars
  • permetrà afavorir trajectes amb estructura, planificació i repetició, aspectes essencials per facilitar l’aprenentatge en persones amb discapacitat intel·lectual i autisme
Recentment la Fundació PortAventura ha atorgat al projecte més de 12.000 euros procedents de les inscripcions al torneig de golf que organitza anualment i que va tenir lloc el passat 25 de maig. Aquesta donació, però, representa la meitat del pressupost del projecte, per la qual cosa l’Associació de Familiars continua buscant suports, en aquest cas participant en la campanya solidària de Cinfa.

Per això, l’Associació de Familiars demana la col·laboració de la ciutadania, que només ha d’accedir a la pàgina web https://contigo50ymas.cinfa.com/asociaciones-detalle-fase-2/?id=59 i votar a favor del projecte. Com més vots puguin sumar més possibilitats tindrà el projecte d’aconseguir els 5.000 euros proposats en aquesta convocatòria solidària.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS