Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La VII Jornada del TDAH serà l'1 de desembre a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa

 
El proper dissabte 1 de desembre tindrà lloc la VII Jornada del TDAH, que tractarà sobre l'evolució del TDAH (transtorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat) al llarg de la vida. Es durà a terme de 9h a 14h i de 16h a 19h a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa.
 
Els ponents que hi assistiran són la Dra. Ana Belen Castellà, psiquiatra Cap de Servei de la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre amb "Aprofitem el moment: abordatge dels nens i adolescents amb diagnòstic de TDAH"; Zahra Ávila, directora pedagògica del Centro CADE Sur, especialista en TDAH, dificultats d'aprenentatge i intel·ligència emocional amb "Neurociencia afectiva del TDAH"; Cinta Perolada, psicopedagoga de l'EAP Montsià i referent territorial TDAH de les Terres de l'Ebre amb "L'atenció educativa de l'alumnat amb TDAH en el marc d'un sistema inclusiu"; Vanesa Richarte, psiquiatra de salut mental, addiccions i coordinadora dels programa de TDAH de l'Hospital Universitari de Vall d'Hebron amb "El TDAH al llarg de la vida"; i Fulgencio Madrid, jurista, professor associat de dret penal a la Facultat de dret de la Universitat de Múrcia i expresident de FEAADAH amb "De la exclusión a la inclusión: los retos del TDAH a lo largo de la vida".
 
El plaç d'inscripció és des del 29 d'octubre fins al 28 de novembre i es poden fer mitjançant una trucada al número de telèfon 635448575 o via correu electrònic al ahida-tte@hotmail.com.
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS