Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El SRC d’ Amposta renova col·laboració amb el programa "Museu inclusiu. Un museu per a tots."

 
Un any més des del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) Amposta, que gestiona Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre, renovem la col·laboració amb el programa "Museu inclusiu. Un museu per a tots" que organitza el Museu de les Terres de l'Ebre des de l'any 2017 i que aquest 2020 arriba a la seva quarta edició.
 
Aquesta és una iniciativa que fomenta i afavoreix la inclusió i aproximació a col·lectius que d'entrada no tenen el mateix suport, facilitat o motivació per a participar en les activitats que es plantegen des del mateix museu. D'alguna manera fa més atractiva l'activitat, més fàcil el contacte i l'accessibilitat a la cultura.

Per a nosaltres és una oportunitat, ja que gaudim d'una atenció més individualitzada i específica, per tant, és més adaptable a les necessitats de cada persona. És una forma de col·laboració i participació en els recursos que tenim dins l'entorn més proper.
 
Les activitats en les quals participem actualment com a Servei de Rehabilitació Comunitària són les visites guiades a exposicions temporals, tot i que també s'ofereixen altres possibilitats com les Capses de memòria/Capses de natura i tallers específics relacionats amb les sales d'exposició permanent. La propera exposició a la qual tenim previst assistir es titula: El llapis, arma de guerra antifeixista 1936-1938 i estarà disponible des del 28 de febrer al 19 d'abril.
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS