Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Nova decoració a la Residència Jaume Batlle de la Fundació Pere Mata

A poc a poc estem decorant la Residència de Poblenou; el que volem és donar-li un aspecte més acollidor per a les persones que hi viuen, sense oblidar-nos del passat fabril que caracteritza l’edifici, per aquest motiu ens vàrem posar en contacte amb un artista del disseny gràfic i l’art urbà: Sergi Bastida.

En Sergi ens ha “obert” una finestra a la primera planta amb un paisatge que ens porta directament a les muntanyes de Montserrat. Així, mentre dinen, les persones poden veure els diferents colors que van des del marró i verd de les muntanyes, al blau del cel, passant per les rosades flors dels cirerers.

També li vàrem encarregar un mural per l’entrada. En aquest punt teníem clar que volíem un paisatge urbà que fes referència al barri de Poblenou per tal que les persones que viuen a la Residencia, o els familiars que els vénen a visitar, poguessin reconèixer-lo immediatament.
 
 
Entre tots ens vam decidir per la plaça més propera i carismàtica del barri: la Plaça Prim, o com molts dels nostres residents l’anomenen encara la placeta Isabel.

Poc a poc us anirem explicant les nostres novetats. Compartim amb tots vosaltres aquesta fabulosa mostra de l’obra d’en Sergi Bastida Ramírez.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS