Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei Prelaboral d’Amposta adquireix 5 ordinadors portàtils

 
El Servei Prelaboral d’Amposta (SPL), de la Fundació Pere Mata, ha adquirit 5 ordinadors portàtils per facilitar a les persones usuàries una major recerca activa de feina.
 
L’objectiu del SPL és la preparació de les persones usuàries per accedir al món laboral. Aquesta preparació es basa en la formació en diferents àmbits i en l’entrenament en hàbits i habilitats laborals. Tanmateix, una de les activitats que es realitza amb més rellevància és la cerca de formació homologada per adquirir majors coneixements i experiència sobre un tema, així com la recerca d’ofertes laborals que puguin brindar oportunitats d’inserció a les persones usuàries.
 
L’adquisició d’aquests ordinadors permetrà a les persones usuàries poder realitzar una recerca més activa i fer un seguiment continu de les preinscripcions que realitzen. Tanmateix, aquesta compra permetrà treballar amb les persones habilitats necessàries per a una bona inserció com són la iniciativa, l’autonomia, l’empoderament personal, la presa de decisions i la confiança en un mateix, entre d’altres.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS