Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Balls en línia a Cambrils

 
 
El grup de Balls en línia de Villablanca i Bellisens el passat 10 i 17 d’agost va fer exhibició de Ball al Passeig de les Palmeres de Cambrils. Des de fa dos anys, setmanalment cinc voluntaris venen a ensenyar a ballar un grup de dotze residents del nostre centre. Enguany com acció d’inclusió social han anat a la Cambrils a ballar. Res més normalitzador i inclusiu per a les persones amb discapacitat que poder mostrar el que fan a la comunitat i obtenir reconeixement social.
 
L’agost de 2012 es va formalitzar el Projecte de voluntariat Implica’t i des d’aleshores hem comptat amb nombrosos voluntaris que han prestat de forma voluntària el seu temps a Villablanca en activitats terapèutiques que ja estaven organitzades i amb suport del personal d’atenció directa. Una de les línies d’actuació del Projecte de voluntariat que s’ha encetat és la cerca de voluntaris que tinguin algun coneixement o expertesa, que donin continuïtat, que aportin un valor afegit, i que puguin realitzar una col•laboració puntual a la nostra organització.
 
En aquest sentit són nombroses les iniciatives que volen aprofitar les capacitats de les persones sèniors i que valoren què poden aportar a la seva comunitat, fomentant també la vessant intergeneracional.
 
L’Associació Amics de la Sardana de Cambrils a més de difondre la sardana, té una branca que es dedica als Balls en Línia.  Associació activa, amb seu al centre cultural San Plàcid, és una de les entitats més dinàmiques amb les que compta el municipi de Cambrils. Té com objectiu fomentar la sardana i el ball. 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES