Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Usuaris de Bellissens participen al I Meeting Internacional Special Olympics a Figueres

La competició serà del 22 al 24 d'octubre de 2010

Un total de 43 persones, gairebé la meitat dels 100 usuaris del Centre Bellissens, del Grup Pere Mata, participaran en el I Meeting Internacional Special Olympics - Figueres 2010, que tindrà lloc del 22 al 24 d’octubre. En la competició prendran part més de 1.300 esportistes, 260 tècnics, uns 300 voluntaris, i unes 50 persones de l’organització, provinents de diferents comunitats autònomes (Aragó, Castella La Manxa, Castella Lleó, Galícia i Madrid) però també d’Andorra, Anglaterra, Dinamarca, Gibraltar, Itàlia, Mònaco i Suècia.

El I Meeting Internacional serà una competició de màxim nivell, amb 9 disciplines esportives, d’entre les quals els esportistes del Club Esportiu Bellissens competiran en 6: atletisme, futbol, bàsquet, handbol, tenis taula i petanca. Aquests esportistes aniran acompanyats de 8 monitors del centre.

Dins l'àrea que atén la discapacitat en el Grup Pere Mata, el Centre Bellissens atén a 100 usuaris amb Discapacitat Intel•lectual lleugera i Trastorn Mental associat, i fomenta la pràctica esportiva entre els seus usuaris amb l’objectiu de millora la seva qualitat de vida i les seves possibilitats de rehabilitació, d’adquisició d’hàbits i d’increment de les seves capacitats de desenvolupament autònom.

El Meeting està organitzat per la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya. ACELL va néixer el 1971 i l’any 1997 es va convertir en la Federació d’Esports per a Disminuïts Psíquics. Aquesta Federació té com a objectiu principal la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel•lectual mitjançant la pràctica de l’esport i el lleure. Actualment, la Federació ACELL la composen 124 entitats actives (clubs federats i entitats adherides) i més de 3.800 llicències esportives.@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES