Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Incorporació residents 2016

 

El passat dia 26 es van incorporar els especialistes en formació que inicien la residència aquest any a l'Hospital Universitari Institut Pere Mata.

En total són 5 professionals que realitzaran la seva formació en Psiquiatria, Psicologia Clínica i Infermeria de Salut Mental.

Per donar-los la benvinguda es va organitzar, des de la Unitat Docent, un programa específic els dies 26 i 27 a càrrec de diferents professionals d'aquest hospital, proporcionant-los informació sobre el programa formatiu fixat pel Ministeri de Sanitat per a cadascuna de les especialitats, aspectes clínics (avaluació, tractament i intervenció en Salut Mental), introducció a la investigació, la història clínica informatitzada, etc.

L'acte de cloenda va tenir lloc al pavelló de Distingits de l'Institut Pere Mata i va comptar amb la presència del degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili, Dr. Antoni Castro, que va presentar la conferència "La importància del Doctorat en la carrera professional". L'acte va comptar amb la presència del Sr. Joan Amigó, director general del Grup Pere Mata i el Dr. Francesc Arrufat Director Mèdic del centre.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES