Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Marina Geli inaugura a Tortosa el primer Hospital de Dia Infanto-Juvenil de les Terres de l’Ebre

La consellera de Salut, Marina Geli, inaugurarà el proper dissabte, 24 de juliol, a les 18 h, el primer Hospital de Dia Infanto-Juvenil de les Terres de l’Ebre, que s’ubica a Tortosa. Aquest nou dispositiu permetrà realitzar una intervenció més integral i intensiva dels casos més greus de problemes de salut mental entre els joves, que fins ara no es podien atendre adequadament. A més, la creació de l'Hospital de Dia Infanto-Juvenil complementa l’important desplegament de recursos d’atenció a les persones amb problemes de salut mental que ha fet el Grup Pere Mata a les Terres de l’Ebre des de l’any 2006.

L’Hospital de Dia Infanto-Juvenil s’ubica en un local de 700 metres quadrats i comparteix una part de l’espai amb el Centre de Salut Mental d’Adults (CSMA), que canvia d’ubicació i millora així l’atenció a l’usuari. Els dos serveis tenen accessos diferenciats i, tot i que comparteixen espais, són totalment independents.
 
Durant la inauguració, acompanyaran a la consellera Marina Geli representants de l’Ajuntament de Tortosa; el director dels Serveis Territorials de Salut a les Terres de l’Ebre, Ismael Roldan; el president del Grup Pere Mata, Francesc Font de Rubinat; la presidenta de la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre, Elisabet Vilella; el director general del Grup Pere Mata, Joan Amigó; el gerent de la Fundació Pere Mata, Enric Cardús, i la directora mèdica de la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre, Cristina Vila, entre altres personalitats i autoritats de les Terres de l’Ebre.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES