Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Reformant la terrassa del Servei de Teràpia Ocupacional

Des de el Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata volem compartir amb tots vosaltres la reforma de la nostra terrassa! Aprofitant el canvi d’horari a l’estiu vam introduir noves activitats de curta durada. Aquestes activitats intenten trencar amb la rutina de tot l’any, s’intenta que siguin més lúdiques, en un espai diferent i amb un objectiu concret amb el que obtenir un benefici propi (gaudir un espai estèticament bonic i agradable).
 
Dues d’aquestes activitats d’estiu van ser:
 
– Pintar la terrassa: a l’activitat les persones usuàries hi participen voluntàriament. Surten en petits grups. Abans de començar a pintar les parets de la terrassa la netegem i protegim les parts que no s’han de pintar. Seguidament pintem les parets i les flors que les decoren. Quan ja tenim la terrassa pintada esmaltem les potes dels bancs i donem una capa de vernís a la fusta.
 
– Crear una taula amb palets: en petits grups a l’exterior del Servei anirem lijant 5 palets per tal de donar-los l’aspecte de nou i treure’n les imperfeccions. Amb l’ajut d’una serra tallarem per on anteriorment haurem marcat i comprovarem que casin bé amb la base de la taula. Seguidament amb l’ajut d’un tornavís elèctric unirem les 5 parts. Per fer la sobretaula utilitzarem un panell de fusta que també unirem mitjançant cargols. Per donar-li l’acabat final a la taula cobrirem el panell amb rajoles hidràuliques amb adhesiu específic i cobrirem les juntes amb pasta especial. Finalment tornarem a donar-li una última passada amb la lija i cobrirem la fusta amb una capa de vernís.
 
Us adjuntem les fotografies per a que pugueu veure el resultat final! Les persones usuàries van quedar molt satisfetes i poden gaudir cada dia del espai que ells mateixos han reformat.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES