Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Gairebé 900 persones en la primera festa de Sant Joan de Villablanca

Festa Sant Joan a Villablanca i Bellissens del Grup Pere MataGairebé 900 personas han participat a Villablanca en la festa de Sant Joan aquest 25 de juny de 2012, amb l’objectiu d’acostar els familiars dels usuaris del centre a les activitats que es realitzen a Villablanca i Bellissens, i afavorir la seva implicació i participació en els projectes terapèutics dels usuaris. Alhora, també es vol obrir els serveis de Villablanca i de Bellissens a la comunitat i donar a conèixer les activitats assistencials que s’hi realitzen.

Aquests objectius s’emmarquen en la missió de l’entitat de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o amb trastorn mental que s’atenen, i de les seves famílies. La iniciativa parteix de la base que l’apropament de les famílies al centre pot ajudar a una major implicació dels familiars i a afavorir comportaments amb més garanties de tracte i actituds de respecte i de dignitat vers els usuaris del centre.

Festa Sant Joan Villablanca i Bellissens 2012 del Grup Pere MataLa celebració de Sant Joan ha consistit en una festa-revetlla amb orquestra i ball, de 16 a 19 hores, i d’un berenar per a tothom als jardins de Villablanca, convenientment guarnits per a l’ocasió. De moment, unes 350 familiars han confirmat la seva assistència, a les quals s’han de sumar els usuaris i residents dels centres i el personal assistencial. En total unes 900 persones, per a les quals s'han encomanat les corresponents racions de coca i refrescs.La festa també ha comptat amb la presència de la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella.

Villablanca i Bellissens, del Grup Pere Mata, són dos recursos d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental, que ofereixen serveis residencials, centre de dia i altres serveis especialitzats (unitat d’hospitalització de curta i llarga estada; servei ambulatori especialitzat en persones amb discapacitat intel·lectual; i servei de teràpia ocupacional, entre altres). L’atenció als usuaris és totalment individualitzada mitjançant programes específics d’objectius assistencials per a cadascun d’ells.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES