Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El conseller de Benestar Social i Família presidirà la Festa de la Família de Marinada

El conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat, Josep Lluís Cleries, presidirà la Festa de la Família de la residència Marinada, del Grup Pere Mata, que tindrà lloc el proper dissabte 12 de maig. Està previst que el conseller visiti el centre a partir de les 12 hores, acompanyat de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i del director general del Grup Pere Mata, Joan Amigó, entre altres autoritats.

Durant la seva visita, el conseller podrà conèixer les diferents activitats i tècniques terapèutiques que utilitza la residència Marinada per millorar la qualitat de vida dels seus usuaris, ja sigui amb animals (com ara gossos i cavalls), amb la sala d’estimulació multisensorial, amb elements esportius especials, amb elements informàtics, etc.

La Festa de la Família, que arriba a la vint-i-unena edició, realitzarà així una jornada de portes obertes a partir de les 10 del matí per a tots els familiars dels usuaris. També hi haurà activitats lúdiques, i els usuaris i els cuidadors protagonitzaran una actuació musical.

Marinada és un servei de titularitat pública de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, que atén a persones amb disminució psíquica severa i profunda. El centre disposa de 74 places de residència i 15 de centre de dia. La gestió d’aquest servei es duu a terme des de l’entitat Fundació Villablanca, que pertany al Grup Pere Mata.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES