Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La consellera de Benestar Social i Família inaugura la residència el Bosc de Villablanca

La residència per a persones amb discapacitat ha estat remodelada íntegrament

La consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, inaugurarà la remodelació integral de la residència el Bosc de Villablanca (Grup Pere Mata), el proper dijous, 30 de maig, a les 11 hores.

El Bosc ofereix 67 places de residència per a persones amb discapacitat greu i profunda, dels quals un 81% pateixen pluridiscapacitats físiques i sensorials.

Les obres han consistit en una intervenció integral i a fons per fer una nova distribució i crear 5 unitats de convivència ubicades en una única planta. Cada unitat és independent de les altres i funciona com una pis on hi ha habitacions dobles i individuals, lavabos, espai comú de menjador i estar, i terrassa. Cada unitat té una capacitat màxima de 12 usuaris.

En aquesta remodelació, Villablanca ha invertit 2,5 milions d'euros i presenta diverses innovacions destinades a l’estalvi de recursos energètics, d’aigua, claus d’accessos amb perfils personalitzables, eines de millora de la cura dels usuaris, elements que milloren la intimitat dels usuaris, etc.

La nova distribució de l’espai residencial i les millores incorporades aporten una millor qualitat de vida i de benestar als usuaris del centre.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES